Skip to content

Somero, Salo, Forssa ja lähialueet

LVI-alan palvelut

Meiltä ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella kaikki LVI-työt sekä isot että pienet remontit. Olemme erikoistuneet omakotitalojen putkiremontteihin. Kysy myös taloyhtiöiden huolto- ja korjauspalveluista.

 • Putkiremontit
 • Käyttövesiputket
 • Viemäriputket
 • Lämmitysputket
 • Maalämpöasennukset
 • Ilma-vesilämpöpumppuasennukset
 • Lämmityskattilat
 • Lämminvesivaraajat
 • Kaikki kodin putkityöt
 • Hanat
 • Wc-istuimet
 • LVI-korjaukset
 • Vesipumput

Käyttövesiremontti – omakotitalon putkiremontti

Toteutamme luotettavana Uponor-urakoitsijana mm. omakotitalojen käyttövesiremontit ammattitaidolla. Remontti kestää yleensä noin kahdesta neljään päivään.

Olemme kustannustehokas ammattilainen ja hinnoittelumme on kilpailukykyistä. Tyypillisesti remontin kustannukset liikkuvat 5000 – 10 000 euron välillä. Talossa voi myös asua remontin ajan. Jos vesivahinko on jo ehtinyt sattua, nousee remontin kustannukset ja kesto huomattavasti.

Toimi siis ajoissa ja kutsu meidät paikalle tarkastamaan putkiesi kunto!

Lämmitysremontti

Patteriverkoston tai lattialämmitysputkien remontti kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

Vesipattereiden putkiston suositeltava käyttöikä on 30 vuotta. Patteriverkostoremontin voi toteuttaa käyttövesiremontin yhteydessä tai erikseen. Käytämme remontissa Uponor-komposiittijärjestelmää. Asennamme putket pintaan, mikä tarkoittaa että talon rakenteita ei tarvitse rikkoa. Patteriverkostoremontilla parannetaan energiatehokkuutta, vähennetään putkirikon tai vesivahingon riskiä sekä saadaan sähkölaskun hintaa laskettua silloin, jos haluat vaihtaa sähkölämmityksen Uponorin vesikiertoiseen putkijärjestelmään. Kysy lisää ja kutsu meidät paikalle kartoittamaan oma patteriverkostoremontin tarpeesi!

Phyn Plus – älykäs vedenvalvontayksikkö

Vedenvalvontayksiköllä seuraat vedenkäyttöäsi ja suojaat kotiasi vuotojen varalta. Asennamme Uponorin Phyn Plus -vedenvalvontayksiköt luotettavalla ammattitaidolla. Phyn Plus havaitsee vuodon ja lähettää sinulle tekstiviesti- ja pikailmoituksen heti. Phyn Plus sulkee automaattisesti vesikalusteet vuodon sattuessa. Myös sinä pystyt järjestelmän avulla sulkemaan vesihanan yhdellä napautuksella mistä tahansa mobiilisovelluksen avulla. Phyn Plus diagnosoi putkistoa päivittäisillä testeillä ja tuo esiin paineen poikkeamat tai pienet vuodot. Voit myös seurata vedenkulutusta ja ohjata sitä tehokkaampaan suuntaan. Phyn Plus laskee, kuinka paljon vettä käytät kuukaudessa, viikossa, päivässä ja tunnissa sekä erittelee vedenkäytön suihkuun, WC-istuimeen tai esimerkiksi kastelujärjestelmään. Myös putkien jäätymisiä voi tarkkailla sovelluksen avulla. Kysy lisää soveltuuko järjestelmä juuri sinun kohteeseesi!

Tarjoamme myös rahoitusta LVI-palveluihin

Uponor KOTI-rahoituksella kuukausi kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Sattuuko putkiremontin remontin tarve huonoon aikaan? Eikö sinulla ole varaa maksaa sitä juuri nyt? Tarjoamme joustavia ratkaisuja putkiremontin rahoitukseen. Uponor KOTI-rahoituksella hankit kätevästi niin pienet kuin isommatkin LVI-remontit sinulle sopivalla kuukausierällä. Erät ja korko ovat kiinteät, joten tiedät aina kuinka paljon maksat. Rahoitukseen et tarvitse erillistä vakuutta tai takaajaa. Lue lisää rahoituksesta Uponorilta.

Koti rahoitus logo blue

LVI-Asennus Elosilta
Kulmatie 2 B 14, 31400 Somero

luotettava-kumppani-uusi-200
jasenyritys_2021_175x88_fin
Scroll To Top